Finances Online Award Teamgate

Teamgate – prestižinis apdovanojimas

Apie naujos kartos pardavimų CRM ekspertų – Teamgate – gautą prestižinį apdovanojimą rašo tokie užsienio šaltiniai, kaip Yahoo Finance.

Primename, kad apdovanojimą Teamgate skyrė žinoma FinancesOnline.com platforma, rinkoje vertinama už savo kritišką ir įdėmų žvilgsnį į B2B ir SaaS verslo procesams skirtus sprendimus. Teamgate triumfavo trijose nominacijose – pelnė „Išskirtinio klientų aptarnavimo 2015“, „Išskirtinės vartojo patirties“ bei „Ekonomiškai patraukliausio sprendimo 2015“ titulus.

„Išskirtinio klientų aptarnavimo 2015“ apdovanojimas Teamgate atiteko už aukščiausio lygio klientų aptarnavimo paslaugas. FinancesOnline.com ekspertai vertino grįžtamojo ryšio kokybę ir reakcijos laiką, siunčiant užklausas pardavėjui. Tyrimo rezultatai parodė, kad klientų aptarnavimas vyko labai greitai ir ne menkiau sklandžiai – atsakymą su glaustais ir lengvai suprantamais paaiškinimais apie tai, kaip jie gali išspręsti konkrečią problemą klientai gaudavo tą pačią dieną, kai pateikdavo užklausą. Alex Hillsberg – FinancesOnline.com ekspertų grupės vadovas – atskleidė, kad Teamgate sprendimas „gavo teigiamą vartotojų įvertinimą įvairiose B2B apžvalgų platformose, forumuose ir socialiniuose tinkluose“. A. Hillsberg yra įsitikinęs, kad tokio išskirtinio lygio aptarnavimo sulauks ir būsimi Teamgate klientai.

Teamgate vartotojo sąsajos paprastumas, pritaikytas sudėtingoms CRM funkcijomis, tapo pagrinde priežastimi FinancesOnline.com Teamgate produktui suteikti „Išskirtinės vartotojo patirties“ titulą. Ekspertai buvo nustebinti intuityvia ir organiška sprendimo naudojimosi patirtimi, ypatingą dėmesį skiriant puikiai pritaikytam drag and drop funkcionalumui ir vartotojui patraukliems vizualiniams sprendimams. Vertinimo komisija taip pat pažymėjo, kad naujosios kartos CRM siūlo plataus funkcionalumo pardavimų valdymo sistemas  – nuo naujų kontaktų įkėlimo į duomenų bazę iki visų pardavimo galimybių analizavimo kiekviename pardavimų etape. „Teamgate įžvalgos generuojant pardavimų prognozes ir pardavimų piltuvėlio ataskaitas užsitarnavo ekspertų palankumą,“ – pasakojo A. Hillsberg. Anot jo, šis apdovanojimas potencialiems klientams užtikrina aukščiausio lygio vartotojo patirtį, dirbant su Teamgate CRM sprendimais.

„Ekonomiškai patrauklausio sprendimo 2015“ apdovanojimas Teamgate komandai įteiktas įvertinus patrauklius kompanijos kainodaros pasiūlymus. Alex Hillsberg pripažino, kad Teamgate CRM – puikus pasirinkimas mažesnėms įmonėms, kurios negali skirti didelių lėšų panašiems produktams. Šis apdovanojimas garantuoja minėto sprendimo naudotojams kokybišką produktą už prieinamą kainą. Hillsberg taip pat pažymėjo, kad „augant verslui yra labai paprasta keisti programinės įrangos parametrus, kas suteikia galimybę nuolatos derinti programinės įrangos nustatymus su einamaisiais kompanijos poreikiais.“

Vertinimo komisija taip pat išskyrė Teamgate sprendimo pardavimų analizės įrankį, kuris padeda stebėti pardavimo planų vykdymą, jų realumą bei komandos narių rezultatų palyginimą su įmonės tikslais. Specialistai atkreipė dėmesį, kad Teamgate CRM gali apdoroti duomenis realiuoju laiku ir pateikti faktais pagrįstas ataskaitas, kuriose pateikiama naujausia informacija apie verslo procesų būklę. „Pardavimų analizės įrankis padeda geriau įvertinti visą pardavimų procesą ir įžvelgti reikalingus atlikti veiksmus, kurie lemtų pardavimų apimtis ir rezultatus.“ – pabrėžė FinancesOnline.com ekspertų grupės vadovas Alex Hillsberg.

05_small

mm

Abe Dearmer

Abe has a vast experience running multiple SaaS companies and is an expert on all things Sales, Marketing and SEO.

Sales CRM Blog

A Sales CRM that keeps you well
organised.

Free 14-day trial

Try now

SUBSCRIBE
TO TEAMGATE BLOG

be the first one to get the newest industry updates

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS