Įrankiai skirti darbui iš namų iš namų

Įrankiai, praversiantys bet kuriam dirbančiam iš namų

Pardavimų komandai

Pardavimų komanda yra daugelio įmonių kasdienės veiklos ašis, todėl jos sklandaus darbo iš namų užtikrinimas turi būti vienas iš svarbiausių prioritetų šiuo metu. Tiesa, organizuojant pardavimų komandos darbą gali prireikti ne vieno, o kelių įrankių, leidžiančių darbuotojams turėti visą reikiamą informaciją namuose ir dėmesį skirti tik tam, ką moka geriausiai – pardavimams.

Teamgate CRM

„Teamgate“ yra saugus būdas kaupti ir valdyti visą informaciją, susijusią su klientais, tiekėjais bei partneriais. Naudodami „Teamgate CRM“ komandų vadovai gali stebėti pardavimų proceso eigą kiekviename etape realiuoju laiku, sekti darbuotojų rezultatus ir analizuoti juos įžvalgų modulyje. Tuo pat metu, pardavimų specialistai turi naujausią informaciją, komunikacijos istoriją bei savo užduočių tikslus. Visa ši informacija yra lengvai prieinama visiems komandos nariams. Be to, „Teamgate CRM“ nemokamai galima naudoti net mėnesį ir išbandyti vis naujas funkcijas, tai darant kartu su visa komanda ir talkinant lietuviškai kalbančiu „Teamgate“ atstovu.

Salesforce CRM

Ši įrankis – tai alternatyva „Teamgate“ didelėms įmonėms ir korporacijoms. Daugiau kaip dvidešimt metų veikianti platforma turi gausybę integracijų, leidžiančių valdyti sudėtingus pardavimų procesus didelėms komandoms. Naudojant „Salesforce“ taip pat galima sekti elektroninės komercijos ir kitus, ne tiesiogiai su ilgomis derybomis susijusius, pardavimus.

NordVPN

VPN yra svarbus bet kuriai  organizacijai, disponuojančiai privačia informacija. „NordVPN“ yra saugus tinklas, kuriuo darbuotojai gali naudotis dirbdami iš namų ir  vietų, kuriose interneto saugumas nėra garantuojamas.

Vidinei komunikacijai

Darbo efektyvumui ir bendrai atmosferai įmonėje didžiulę įtaką turi kasdienis darbuotojų ryšys ir bendravimo sklandumas. Todėl atsiradus fizinei distancijai dėl darbo iš namų, trikdžiai gresia ne tik veiklos procesui, bet ir rezultatams. Mes siūlome kelis plačiai pasaulyje naudojamus ir pripažintus įrankius, skirtus vidinei komandos ir visos įmonės komunikacijai.

Slack

Vis labiau ir Lietuvoje populiarėjantis vidinės komunikacijos įrankis, kurį galima integruoti su daugeliu kitų programų ir gauti įvairius automatizuotus pranešimus tiesiai į jūsų grupės ar komandos pokalbius. Svarbu pažymėti, kad „Slack“ yra nemokamas, jei jums nereikia išsaugoti visų pokalbių istoriją.

Chanty

„Chanty“ yra puiki alternatyva „Slack“ programėlei. Ji turi didžiąją dalį „Slack“ funkcijų bei siūlo neribotą apsikeitimą žinutėmis visam laiku. Be to, galite naudotis versija telefone ir darbalaukyje.

Microsoft Teams

Šis įrankis yra orientuotas į korporacijas bei dideles  organizacijas. Jis itin patogus tiems, kurie jau naudojasi „Office 365“ produktais, nes „Teams“ jau yra įtrauktas į jūsų paslaugų paketą. 

Hangouts Chats

Tai puikus pasirinkimas tiems, kas jau naudojasi „G Suite“ paslaugomis. „Hangouts Chat“ turi asmeninių bei grupinių susirašinėjimų funkciją, be to, leidžia peržiūrėti „Google Docs“ ir „Google Drive“ failus pokalbio viduje, o vienas pagrindinių „Google Chat“ privalumų yra tai, jog sistema šiuo metu pateikiama net 80 kalbų. 

Projektų valdymui

Lietuvoje šiuo metu vis labiau populiarėja įvairūs užduočių valdymo įrankiai, leidžiantys projektų vadovams bei komandų vadovams deleguoti užduotis ir sekti jų progresą itin paprastai.

Asana

„Asana“ yra vienas populiariausių užduočių valdymo įrankių ir Lietuvoje, ir pasaulyje. Tai itin intuityvus įrankis, pritaikytas įvairių dydžių ir tipų komandoms. Darbai organizuojami pagal projektus ar komandas, o kiekvienas projektas gali turėti skirtingas užduočių atlikimo stadijas.

 

Jira

„Jira“ projektų valdymo sistema daugiausia naudojama programuotojų ir programinės įrangos vystytojų, tačiau pritaikoma ir kitų sričių specialistams. Ji išsiskiria patogia galimybe fiksuoti laiką praleistą prie užduočių ir lengva integracija su išorinėmis programomis taip pritaikant įrankį individualiems poreikiams.

Trello

„Trello“ kūrėjų tikslas buvo sukurti linksmą ir vizualiai patrauklią programą, leidžiančią lengvai valdyti projektus. Ir jiems puikiai pavyko! „Trello“ kortelės, lentos bei sąrašai padaro kasdienį darbą ne tik paprastą, bet ir įdomų.

Monday

„Monday“ garsėja savo lankstumu ir galimybe kiekvienai komandai skirtingose srityse prisitaikyti įrankį pagal individualius poreikius. Įrankis leidžia komandoms dirbančioms skirtinguose pasaulio kampeliuose komunikuoti sklandžiai ir greitai, o vadovams žinoti, kokioje stadijoje yra kiekviena užduotis.

Koncentracija

Darbas iš namų ne visada paprastas ir tam gali būti įvairių priežasčių. Tačiau pagrindinė, kad ir kaip nenorėtume pripažinti, yra įvairios pagundos: aplink lankstantis šeimos šuniukas, naujas „Netflix“ serialas ar ketvirtas kavos puodelis. Laimei, yra keletas įrankių ir aplikacijų padedančių geriau susikaupti:

Pomodoro Tracker

Tai  programėlė, skatinanti geriau organizuoti savo laiką ir sutelkti dėmesį į užduotis bent trumpam laikui. Naudojant įrankį, laikmatis nustatomas 25 min. ir surašomos visos užduotys ir tikslai, kurie turėtų būti atlikti per tą laiką. Ilgesnis laikas poilsiui duodamas tik po kelių  25 min. darbo ir 5 min. pertraukų sesijų.

Doodle

Doodle programėlė padaro vaizdo skambučių organizavimą daug paprastesnį. Kiekvienas gavęs pakvietimą į pokalbį ar susirinkimą gali pasirinkti tinkamiausią laiką net nesiregistruodamas. O jei komandos nariai ar partneriai dirba skirtingose laiko zonose, „Doodle“ pritaiko susitikimo laiką pagal kiekvieno buvimo vietą automatiškai.

Toggl

Itin paprastas įrankis leidžiantis sekti laiką, skirtą atlikti kiekvienai užduočiai. Tai padeda ne tik darbuotojų savikontrolei, bet ir komandų vadovams geriau paskirstyti krūvį. Be to, „Toggl“ puikus įrankis įmonėms, kurioms klientai moka už darbo valandas.

Kiwake

Šis įrankis galbūt kiek ekstremalus, bet būtinas kiekvienam mėgstančiam atidėti žadintuvo signalą. Jei įprastomis dienomis vienintelė priežastis, priverčianti išlipti iš lovos, yra būtinybė pasirodyti biure, tai dirbant iš namų ji nebeegzistuoja. „Kiwake“ siūlo alternatyvą – žadintuvo signalo atidėti nepavyks, kol nenufotografuosite kažkur toli nuo jūsų lovos esančio objekto, o tada jau ir pasiekti darbo stalą sudėtinga nebebus!

mm

Abe Dearmer

Abe has a vast experience running multiple SaaS companies and is an expert on all things Sales, Marketing and SEO.

Sales CRM Blog

A Sales CRM that keeps you well
organised.

Free 14-day trial

Try now

SUBSCRIBE
TO TEAMGATE BLOG

be the first one to get the newest industry updates

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS