Top CRM tools in the Market: GetApp's View | Teamgate Blog

‪Teamgate įvertintas, kaip vienas geriausių CRM pasaulinėje rinkoje

GetApp.com – lyderiaujanti pasaulinė verslo aplikacijų paieškos ir reitingavimo platforma, priklausanti Gartner bendrovių grupei, paskelbė 2016 m. pirmojo ketvirčio CRM vertinimo rezultatus.

Remiantis vartotojų atsiliepimais, integracijomis, pritaikymu mobiliesiems įrenginiams, socialine medija bei saugumu, Teamgate buvo įvertintas, kaip vienas geriausių CRM pasaulinėje rinkoje.

Teamgate užėmė 2-ąją vietą ir aplenkė tokius rinkoje žinomus lyderius, kaip:  Salesforce, Zoho CRM ir kt.

CRM teamgate getapp (1)

Neeilinis Pripažinimas

GetApp.com 2015 metų Liepos mėnesį įsigijo pasaulinė, nepriklausoma ir lyderiaujanti informacinių technologijų tyrimų grupė GartnerGartner  akcijos kotiruojamos biržoje.

GetApp paskelbtas geriausių CRM (klientų valdymo sistema) tyrimas –  itin svarbus žingsnis Teamgate veiklos istorijoje. Tokiu įvertinimu Lietuvoje pasigirti ko gero galime vieninteliai. Ypatingai svarbu tai,  jog Teamgate sistema, vertinama nešališkų ekspertų komandos, aplenkė CRM rinkos lyderius žinomus visame pasaulyje.

GetApp.com vertinimo kriterijai

GetApp – pasaulyje lyderiaujanti verslo aplikacijų paieškos ir reitingavimo platforma, verslo aplikacijų reitingus skelbia kiekvieną metų ketvirtį.

Reitinguodami CRM, GetApp vertina penkis esminius kriterijus:

  • Vartotojų atsiliepimus (angl. Reviews)
  • Integracijas (angl. Integrations)
  • Pritaikymą mobiliesiems įrenginiams (angl. Mobile)
  • Socialinė medijos efektyvumą (angl. Media presence)
  • Saugumą (angl. Security)

Aukščiausias kiekvieno atskiro kriterijaus įvertinimas 20 taškų, bendras maksimalus ir galimas įvertinimas, atitinkamai, – 100 taškų.

Šie reitingai aktualūs, nes jie sudaromi remiantis GetApp sudarytais kriterijais ir svarbiausia – vartotojų atsiliepimais, bei vertinami nešališkos ekspertų komandos. Kiekviena įmonė, siūlanti CRM, klientų aptarnavimo  sprendimus, siekia atsidurti kuo aukšesnėje reitingo vietoje.  Teamgate 2016 m. 1 ketvirtyje pakilo net 8 pozicijomis aukščiau, lyginant su 2015 m. 3 ketvirčio rezultatais.

Teamgate poziciją nulėmę veiksniai

Vartotojų atsiliepimai.

Teamgate gavo daugiau taškų už teigiamus klientų atsiliepimus,  tai ko gero vienas svarbiausių kriterijų, kadangi gaunami balai skiriami ne tik už gautų atsiliepimų skaičių, bet ir jų kokybę.

Integracijos.

2016 m. pradžioje, tarp visų kitų įdiegtos papildomos MailChimp, Google Contacts ir kt. integracijos, kurios greitu metu bus pristatytos ir Lietuvos klientams. Greitu metu bus pristatyta ir  nauja funkcija – SmartDialer, leisianti skambinti ir įrašinėti skambučius tiesiai Teamgate sistemoje, taip žymiai padidinant darbo efektyvumą.

Pritaikymas mobiliesiems įrenginiams. 

Reitingai GooglePlay  ir App Store nulėmė tai, jog buvo surinkta  14 taškų iš 20.

Socialinė medija.

Teamgate 2015 m. 3 ketvirtyje mažiausiai taškų surinko vertinant šį kriterijų. 2016 m. 1 ketvirtyje ypač didelį dėmesį skyrėme Twitter socialiniam tinklui, kuris yra itin populiarus  JAV, Jungtinėje Karalystėje, Kanadoje. Antrasis labiausiai augęs Teamgate socialinis profilis buvo Facebook.  

Taip pat paskutiniame 2015 m. ketvirtyje buvo pradėtas kurti blog‘as, kuriame tendencingai viešinamas Teamgate lankytojams bei klientams aktualus turinys ir naujausios rinkos tendencijos. Tai lėmė, jog vertinant socialinės medijos efektyvumą, Teamgate surinko 15 taškų, ir tai buvo net 13 taškų daugiau nei 2015 m. 

Saugumas.

Saugumo sritis dirbant su CRM yra itin jautri ir svarbi vieta. Kiekvienas klientas labai saugo savo verslo informaciją ir prieš tapdamas klientu, nori įsitikinti ar Jo verslas ir visa informacija susijusi su juo bus saugi.  Praėjusį ketvirtį dar didesnį dėmesį Teamgate skyrė saugumui ir pasirūpino, kad atitiktų GEOTRUST sertifikatą. Saugumo srityje Teamgate aplenkė didžiąją dalį savo konkurentų.

Apibendrinant, 2016 m. pirmame ketvirtyje GetApp pateiktame reitinge Teamgate surinko 72 taškus iš viso (iš 100 galimų), kas buvo 22 taškais daugiau nei 2015 m. Tai leido užimti 2-ąją vietą, o už šį įvertinimą ypač dėkingi esame savo klientams.

Visus pasaulinius top 25 CRM 2016, jų reitingavimą bei rezultatus galite pamatyti čia.

crm (1)

mm

Abe Dearmer

Abe has a vast experience running multiple SaaS companies and is an expert on all things Sales, Marketing and SEO.

Sales CRM Blog

A Sales CRM that keeps you well
organised.

Free 14-day trial

Try now

SUBSCRIBE
TO TEAMGATE BLOG

be the first one to get the newest industry updates

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS